در زمینه کاهش کلسترول خون، پیشنهاد میکنیم مقاله برای کاهش سریع چربی خون چه بخوریم را نیز بخوانید.
ترکیبات ساپونینی و فلاونوئیدها موجود در عناب بر پیامرسانهای عصبی تأثیر داشته و با ترشح سرتونین، موجب آرامش اعصاب میشوند.
توصیه شده است افرادی که دچار نفخ مفرط، انگلهای رودهای و خلط فراوان هستند پیش از مصرف عناب با پزشک مشورت کنند.
برای برطرف کردن ورم چشم ، عناب را به چشم بمالید. ( میتوانید از دم نوش و یا خیسانده عناب استفاده کنید)
انشالله در پستهای آتی باغ ایران، درخصوص دمنوشهای عناب هم آموزش میذاریم و هم از خواصشون میگیم.
ساپونین های موجود در عناب به سم زدایی خون کمک کرده و با تقویت سیستم ایمنی بدن خطر ابتلا به بیماری ها را کاهش می دهد.
طب سنتی ایرانی، عناب را چاقکننده و مقوی معده و کبد میداند.
شما میتوانید میوه عناب را مصرف کنید تا همین تأثیرات را داشته باشید. همچنین میتوانید برای جلوگیری از بروز چین و چروک و سرعت بخشید به ترمیم زخمها از عناب کمک بگیرید.
جالب است بدانید در برخی مناطق هند از عناب برای تهیه ترشی استفاده میکنند و همچنین در برخی از کشورها با عناب مارمالاد و آب میوه درست کرده و از خواص آن بهرهمند میشوند.
۱۹. حاوی آهن: عناب منبع خوبی از آهن است که برای حفظ سطح سالم خون و جلوگیری از کم خونی مهم است، وضعیتی که در دوران قاعدگی تشدید می شود.
خبرنامه ایمیلی آخرین مطالب را در ایمیل خود دریافت کنید.
خیس کرده عناب: تعداد ۲۰ دانه عناب را با ۳۰ دانه مویز دانه گرفته و ۳۰ دانه سپستان و ۱۷ گرم شاخه گلدار بنفشه در نیم لیتر آب خیس کنید و بگذارید تا صبح بماند سپس آن را صاف کرده و با ۵۰ گرم شیر خشت و ۵۰ گرم ترنجبین مخلوط کنید تا کاملاً حل شود سپس قدری گلاب به آن اضافه کرده و بنوشید.
خواص عناب خشک و تازه: عناب خواص غذایی و درمانی متعددی دارد. در طب سنتی ایرانی از خواص عناب برای سرماخوردگی و تقویت کبد و معده سخن گفته شده است. عناب تازه سرشار از ویتامین ث و منبع خوبی برای تامین برخی از عناب پروستات مواد معدنی مثل مس، آهن و پتاسیم است.
با این حال، مهم است که قبل از استفاده از عناب یا هر داروی گیاهی دیگر برای سرماخوردگی، با یک متخصص مراقبت های بهداشتی مشورت کنید، به خصوص اگر بیماری زمینه ای دارید یا دارو مصرف می کنید. برخی از خواص عناب که آن را برای سرماخوردگی مفید می کند عبارتند از: